60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

TROR DU PÅ, AT LIVET HAR MERE TIL DIG?

Kunne det her være dig:

Du har et godt liv.

Du har en familie, du elsker overalt på jorden, og som elsker dig. Du har nogle gode venner og et godt arbejde, hvor du føler, at du gør en forskel. I har et hyggeligt hjem, hvor du nyder at samle en masse skønne mennesker. Men alligevel er du ikke rigtig glad. Du når simpelthen ikke at nyde alt det, du har. Og det føler du skyld over. Når du nu kunne have det så godt.

Jeg tror godt, jeg ved, hvad dit problem er: Jeg tror, at du ikke når at få dig selv med og har svært ved at sige fra. Derfor føler du altid, at du er bagud, og du savner tid til at hygge om dig selv og dine børn, slappe af og fordøje de gode ting, der sker i dit liv.

Du er sikkert ikke bevidst om, hvad der giver dig energi, og hvad der tager din energi. Derfor opdager du det ikke altid, når du gør noget, der skader livskvalitet og din worklife-balance.

Mange kvinder har det ligesådan. Det ved jeg, fordi jeg hjælper dem med at få et liv i balance, så de igen kan mærke sig selv. Og jeg kan sikkert også hjælpe dig.

Vil du gerne have 5 minutter til dig selv – eller en halv time?

Hvis du lærte at sige fra til bare én ting i løbet af en dag, hvad tror du så, at det ville betyde for dit liv? Prøv at tænk, hvor ofte du bruger 5 minutter på at hjælpe andre med noget, som du slet ikke har lyst til, og hvad alle de tidslommer af 5 minutter kunne have gjort for din livskvalitet.

Med simple værktøjer kan jeg lære dig at

  • mærke efter, hvad du får energi af
  • sige fra uden at støde andre
  • rydde op i dit liv, så du får plads til dig selv

For nogle klienter er det nok at lære at mærke deres egne behov og sige nej. Andre har brug for at lave lidt større ændringer. Det kan være, at det er tid til at

  • finde et nyt arbejde
  • gå ned i tid
  • købe en bil og komme tidligere hjem

Eller at du har brug for at lægge nogle åndehuller ind i dit liv, hvor du

  • dyrker yoga
  • går en lang tur med en veninde
  • går i svømmehallen og tager en lang tur i saunaen bagefter
  • hygger dig og laver noget kreativt med dine børn

Mange føler, at det er egoistisk at tage tid ud til sig selv. Men du kan ikke dele ud af et overskud, du ikke har. Og tænk hvor meget godt, du ville kunne gøre for alle andre, hvis du vågnede op hver dag med en masse energi.

Vil du have hjælp til at finde ind til dig selv igen? Så lad mig hjælpe dig gennem et intensivt og nærværende coachingforløb.

Her vil jeg lytte til dig og dine behov og hjælpe dig med at skabe det liv, du ønsker. Sammen finder vi frem til, hvordan du får mere af det, der giver dig energi og slipper for det, der gør dig udkørt. Jeg kommer med forslag, der passer til din situation, og jeg er sikker på, at du også selv vil finde frem til en masse nye veje, når du først bliver bedre til at mærke dig selv.

Når du kan mærke dine egne behov, har du et indre kompas, som du altid kan bruge, når du fremover får brug for at finde en retning i livet.

Hvem er jeg, og hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg, Stine Abell, er født i 1965, bor på Frederiksberg med min 12 år yngre mand og vores datter på 10 år. Når man har en familie, eget firma og gerne vil hjælpe andre, kan det være svært at huske, at den vigtigste person i alles liv er os selv. For har vi ikke os selv med, kan vi ikke hjælpe andre. Derfor har jeg udviklet en række værktøjer til at passe på mig selv og holde en masse velfortjente pauser i min hverdag, så jeg ikke brænder ud. De værktøjer + en masse andre hentet på diverse coachinguddannelser vil jeg glæde mig til at dele med dig.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du overvejer at begynde i et forløb hos mig, har du sikkert brug for at lære mig lidt at kende først og mærke om vi har en god kemi. Du er meget velkommen til at booke en gratis introsamtale (link til booking: https://booktidhos.dk/abellcoaching/index.php?service=1&resource=1) på ca. en halv time.

Føles det rigtigt for dig, kan vi lave den første rigtige aftale med det samme.

Du kan også ringe til mig nu på 60 71 67 05.

Du kan enten betale for sessionerne løbende eller spare penge ved at købe et klippekort.

Enkeltsessioner:
800 kroner

Klippekort:
3 x 60 minutter kr. 2.250 kroner (750 kroner per session)
5 x 60 minutter kr. 3.500 kroner (700 kroner per session)

De fleste foretrækker et klippekort, fordi det giver en ro at vide, at de har et helt forløb.

Samtalerne finder sted i Behandlerkollektivet på Frederiksberg eller via Skype.

Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.

Heidi Drøscher

MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER