60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Nej, hvor jeg synes det er svært! Normalt sidder jeg på den anden side, som den spørgende, undersøgende, støttende, hjælpende (h)ånd. Og den rolle falder mig naturlig. Men nu var det mig det handlede om, mig der skulle fokus på, mig der var i centrum. Ude af min komfortzone.

Jeg havde besluttet mig for, at det var på tide at få taget nogle nye billeder til min hjemmeside. Og jeg havde kontaktet fotograf Maiken Kestner for at få taget professionelle fotos. Mit valg faldt på Maiken fordi jeg oplever hende som en meget kompetent og kreativ fotograf, og så er hun god til at få mig til at slappe af foran kameraet.

 

Ude af komfortzonen!

Kender du at tage en beslutning om noget ude i fremtiden, og du glæder dig egentlig (lidt ihverttilfælde)? Når så dagen oprinder, så synes du pludselig ikke det er så god en idé, du tænker om

  • du nu er parat?
  • har taget den rigtige beslutning?
  • uroen i maven er tegn på at du måske er ved at blive syg?
  • det er bedre at udskyde til en anden dag?

Sådan kan jeg godt få det, og hvis jeg kan – så kan du sikkert også.

Og det er tegn på at du er ude på kanten af din komfortzone. Og det er GODT! For det er her der er muligheder for udvikling, for at turde gøre noget, der kræver overvindelse, styrke handlekraft og fokus. Fordelen ved at træde ud af komfort-zonen er, at du træner dig selv til at overvinde udfordringer – og derfor i fremtiden vil være endnu stærkere og mere handlekraftig.

Og hvad er så medicinen der fjerner tvivls-tankerne og ubehaget?

 

Kom afsted og i gang – just do it!

Jeg parkerede tvivlen og hoppede i nyindkøbt lækkert tøj og lod sminkebørsten tage en ekstra tur rundt i ansigtet – og så afsted. Det var start December o

 

g det var ISKOLDT. Jeg havde stadig glæde af resterne af en god forkølelse, men håbede at det kunne arbejdes væk på dagen.

Maiken fandt nogle super locations blandt gamle rå bygninger på Refshaleøen. Vi havde forinden talt om hvilken stil og hvilke farveholdninger jeg godt kunne tænke mig at blive fotograferet i. Det er ihverttilfælde IKKE nogen god idé at planlægge udenfor på en råkold decemberdag. Så tak for god forberedelse!

Så var det af med overtøjet og på med model-smilet. Brrr… KOLDT!

Selvom jeg ikke bryder mig om at være i fokus, sætte mig selv i centrum på den måde, så fik Maiken alligevel skabt den god stemning, der gjorde at jeg kunne slappe af og være mit naturlige jeg. Og fik taget nogle super billeder i decembersol og kulde. Du kan se nogle af resultaterne her på hjemmesiden.

 

Min anbefaling til dig der også gerne vil udfordre din komfort-zone er at forpligte dig over for en anden. Lav en aftale, fastsæt tid og sted. Og hvis tvivlen kommer krybende, så husk på at du har en aftale, både med dig selv – og en anden. Parker tankerne og kast dig ud i det!

 

Hjertevarme på Café Kongedybet

Morgentallerken

Café Kongedybets Brunch

Efterfølgende ledte vi efter et sted at få varmen og vi kørte lidt rundt og ledte i de små gader langs Amagerbrogade. Op dukkede en lille café – Café Kongedybet. De skulle egentlig først åbne ugen efter. Men de lukkede os venligt ind og vi fik serveret dejlig varm kaffe – og muligheden for også at tage nogle indendørsbilleder.

Efterfølgende er caféen blevet mit nye stamsted, når jeg skal fordybe mig i arbejde og samtidig forkæle mig selv med noget god mad. Du kan læse mere her – især kan jeg anbefale deres super lækre brunch.

 

Glæde over resultatet

Lige så svært jeg synes det var, at stille mig op foran kameraet, lige så glad er jeg blevet for resultatet.

Jeg kan absolut anbefale at springe ud i det – om det er at sætte dig selv i centrum for at udvide komfort-zonen, eller give dig selv-forkælelse, -fordybelse eller/og et portræt.

Selvforkælelse foran kameraet gav mig et boost, nyt fokus på hvordan jeg faktisk også kan se ud – når fotografen styrer vinklen.

Vil du se mere til Maiken Kestners arbejde så kig med her

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.