60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Tæm tankerne og spark r*v til eksamen

Bliv eksamensklar – også mentalt

Kurset er for dig der går på gymnasiet eller videregående studie. Du går en periode i møde med både læseferie og krævende eksaminer. Her er det afgørende for dig at kunne bevare roen og levere det bedste, du kan, under pres.

Kører du op?

Det kan være du allerede har erfaringerne fra tidligere – at du “kører dig selv op” i læseferien, bruger en mængde energi på at tænke og du bliver urolig for udfaldet af din eksamen, at du præsterer dårligt, når det gælder.

Har du lovet dig selv at næste gang skal det blive anderledes?

Lær at have fokus

Lær at tæmme dine tanker

Kan du forestille dig at kunne tæmme dine tanker, så du ikke ”går i selvsving”? At du ikke bliver utilpas, handlingslammet eller oplever at ”klappen går ned”? Det er noget af det vi lærer dig på dette kursus – at tæmme tankerne, så de ikke tager over, bevare det positive fokus og skabe balance og mentalt overskud, så du kan præstere når det gælder.

Kursets indhold og form:

I løbet af 3,5 time vil du modtage undervisning fra de to undervisere. Undervisningen suppleres med konkrete øvelser og værktøjer og du får mulighed for at prøve dem af undervejs. Så du allerede på kurset får dine erfaringer med hvordan de forskellige værktøjer virker i praksis.

 Du får:

  • Indsigt i hvor meget dine tanker påvirker din tilstand og din adfærd forud for og under eksamen
  • Bevidsthed om, hvordan du genvinder kontrollen over din opmærksomhed, så bekymringerne ikke tager magten over dig og påvirker din præstationsevne
  • Konkrete og brugbare værktøjer, der hjælper dig til at holde fokus på det vigtigste i din læseferie og under eksamen, så tiden med katastrofe-tænkning og handlingslammelse reduceres til et minimum
  • En “buddy-ordning” – du teamet op, enten med kammerat du selv vælger, eller vi sætter dig sammen med. I har efterfølgende mulighed for at støtte og sparre med hinanden.

 

Alt det praktiske!

Kurset afholdes af Stine Abell fra Abell Coaching & Henriette Høeg fra Coachingzonen, på:

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Dato:

Mandag den 7. maj 2018, kl. 18.00-21.30

Normalpris: 795,- kroner

Eller tag din studie-makker med og i kan deltage 2 for 1297,- kroner

EARLY BIRD – bestil nu – senest den 3. april 2018. Pris for én person 595,- kroner eller deltag 2 for 995,- kroner. Du sparer over 300 kroner.

Prisen inkluderer:

  • 3 timers undervisning
  • Kursusmaterialer
  • ”Goodiebag” med bla. smoothie, müslibar, blok, pen og materialer
  • Deltagelse i lodtrækning om individuel samtale forud for eksamen
  • Adgang til lukket chat-gruppe på Facebook og en ”buddy-ordning”

Når du er klar til at tage første skridt, så kan du tilmelde dig her

Skriv dit navn i mailen, og melder du to til, så skriv begge jeres navne. Så kontakter vi jer.