60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

STYRKEBASERET COACHING

Coachingforløb hvor vi holder fokus på dine styrker – og hvordan de kan bruges til at støtte og styrke din personlige udvikling. Her anvender vi også flere forskningsbaserede værktøjer fra den positive psykologi og dit udbytte vil for eksempel være større indsigt i dig selv, større overblik og handlekraft, bedre balance i dit liv og mest af alt – mere livsglæde.

Du kan vælge at købe enkeltsessioner, eller du kan bestille den store

POWER STYRKE PAKKE

Få endnu større indblik i dine styrker, coaching og sparring på din vej til målet & en stor styrkerapport på dansk, der går i dybden med dine styrker og hvordan du kan bruge dem endnu bedre.

Du får:

1 1/2 times første session hvor vi går i dybden med dine styrker og de udfordringer du vil arbejde med

2 x 1 times opfølgningssessioner hvor vi arbejder videre med din vej til målet

Hjemmearbejde – ingen proces uden løbende indsats og arbejde, fra gang til gang får du stillet hjemmeopgaver

Q&A – mulighed for at stille mig spørgsmål på mail imellem sessionerne

Din personlige VIA Pro rapport – 27 sider på dansk, der går i dybden med dine topstyrker og giver endnu flere indsigter i hvordan du med autencitet og energi kan skabe det bedste liv for dig.

PRIS FOR POWER STYRKE PAKKEN:
koster kun 3.495,- kroner og kan bestilles direkte her
hvor du også kan stille dine spørgsmål.

Få en gratis intro session. Jeg plejer aldrig at købe ydelser fra psykologer, coaches eller andre behandlere uden at have mødt eller talt med dem først. Kemien er et vigtigt udgangspunkt for succes i det fælles arbejde. Derfor tilbyder jeg altid en gratis uforpligtende forsamtale hvor vi mødes på telefon eller online og taler om hvordan et forløb kan bygges op. Læs mere her

Heidi Drøscher
Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.
Heidi Drøscher

MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER