60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Stresscoaching

Søger du stresscoaching – en nænsom vej ud af stress og et liv i balance?

Er du ramt af stress og frygter, at du ikke kan blive ved med at overskue at gå på arbejde? Eller er du sygemeldt med stress i øjeblikket? Måske har du overvejet om stresscoaching er være noget for dig – men det er blevet ved tanken.

Undrer du dig over, at du ikke længere kan holde til det samme som tidligere? Måske tænker du, at det bliver bedre lige om lidt. Men det har du bare tænkt lidt for længe… 

Stop op og få hjælp

Det er vigtigt, at du stopper op og får hjælp nu. For når du først er blevet udkørt, har du ikke selv overskuddet til at hjælpe dig selv til at få det bedre.

Jo før du får hjælp, jo lettere har du ved at komme tilbage til det gode liv, du havde engang. Og du undgår en kronisk eller langvarige stresstilstand, der også kan udløse en depression.

Læs med her, hvad den sidste nye forskning siger omkring stress.

Lider du af stress?

Måske tænker du ikke selv, at du lider af stress. Du

  • er bare aldrig glad mere
  • har mistet overblikket og din gode energi

Er det tilfældet, er du højst sandsynligt stressramt uden at vide det. Eller i risiko for at gå ned med stress. Så læs endelig videre.

God til at hjælpe – eller svært ved at sige nej?

Mange, der går ned med stress, har en masse til fælles. Måske kender du også til, at du

  • altid er klar til at hjælpe alle andre og glemmer at passe på dig selv
  • har svært ved at sige nej
  • dømmer dig selv hårdt, når du er træt – som nu – og tænker, at du bare skal tage dig sammen
  • har mange bekymringstanker

Så er det på tide at du giver dig selv lov til at sætte dig ned og slappe af – ude dårlig samvittighed. Og med stresscoaching få hjælp til at behandle din stress. For selvfølgelig er der også en vej for dig. Nu er det dig, de andre skal passe på. For du har passet på dem alt for længe. Og du kan ikke dele ud af et overskud og en energi, du ikke har i øjeblikket.

Er stresscoaching hårdt arbejde?

Det behøver ikke være tungt og besværligt at være i stresscoaching – læs her om hvordan du kan få et:

Ja, du læste rigtigt. Du kan få et quick-fix til din stress! Nemlig stresscoaching med MINDstrain-metoden.

Med MINDstrain-metoden hjælper jeg stressramte af med belastende stress på 3-5 sessioner. For mange er 3 sessioner nok. Og du behøver ikke betro dine problemer til mig, hvis du ikke har lyst. For MINDstrain handler ikke om din stress eller de problemer, der udløste den, men alene om, hvordan du tænker.

Stresscoaching er naturligvis også baseret på god kemi mellem coach og coachee. Derfor tilbyder jeg altid en gratis indledende samtale, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og en idé om kemien passer for dig. Du kan booket med det samme lige her

Du kan også læse om, hvordan andre har oplevet at være i coaching her

Når stressen har sluppet sit tag og du igen har kræfter til at bygge dig op, så kan du med fordel kigge på din Livsbalance

Stresscoaching v Stine Abell