60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

SØGER DU EN NÆNSOM VEJ UD AF STRESS OG ET LIV I BALANCE?

Er du sygemeldt med stress i øjeblikket?

Eller er du ramt af stress og frygter, at du ikke kan blive ved med at overskue at gå på arbejde?

Og undrer du dig over, at du ikke længere kan holde til det samme som tidligere? Måske tænker du, at det bliver bedre lige om lidt. Men det har du bare tænkt lidt for længe…

Det er vigtigt, at du stopper op og får hjælp nu. For når du først er blevet udkørt, har du ikke selv overskuddet til at hjælpe dig selv til at få det bedre.

Jo før du får hjælp, jo lettere har du ved at komme tilbage til det gode liv, du havde engang. Dengang du var den gode mor, hustru og veninde, som du så gerne vil være igen. Og du undgår en kronisk eller langvarige stresstilstand, der også kan udløse en depression.

Måske tænker du ikke selv, at du lider af stress. Du

 • er bare aldrig glad mere
 • har mistet overblikket og din gode energi
 • får nogle gange åndenød og har svært ved at trække vejret

Er det tilfældet, er du højst sandsynligt stressramt uden at vide det. Eller i risiko for at gå ned med stress. Så læs endelig videre.

Mange kvinder, der går ned med stress, har en masse til fælles. Måske kender du også til, at du

 • altid er klar til at hjælpe alle andre og glemmer at passe på dig selv
 • har svært ved at sige nej
 • dømmer dig selv hårdt, når du er træt – som nu – og tænker, at du bare skal tage dig sammen

Du skal ikke tage dig sammen til noget som helst. Andet end at sætte dig ned og slappe af – og få hjælp til at behandle din stress. Der er også en vej for dig. Nu er det dig, de andre skal passe på. For du har passet på dem alt for længe. Og du kan ikke dele ud af et overskud og en energi, du ikke har i øjeblikket.

Det behøver ikke være tung og besværligt – læs her om hvordan du kan få et “quick-fix” til din stress

Stresscoachen Stine Abell

Stresscoachen – Velkommen

Hvem er stresscoachen?

Jeg, Stine Abell, er født i 1965 og bor på Frederiksberg med min 12 år yngre mand og vores datter på 10 år. En kvinde midt i livet – godt og vel – der også selv har oplevet, når livet slog kolbøtter, og har lært af det. Jeg blev coach for at lære mig selv bedre at kende, og fordi jeg tror, at livet handler om udvikling, og at der ikke findes fiaskoer. Kun feedback. Gennem livet har jeg haft flere oplevelser, jeg gerne ville have været foruden, da jeg stod i dem. Men som jeg er glad for her bagefter.  Og al den erfaring kan jeg nu give videre til dig sammen med det, jeg har lært på mine coachinguddannelser. Blandt andet uddannelsen til metakognitiv stresscoach, hr coach og positiv psykologi vejleder.

Mine klienter fortæller, at de er overraskede over, hvor hurtigt de får tillid til mig. Du er meget velkommen til at ringe til mig på 60 71 67 05 eller booke en gratis intro samtale her, så du selv kan mærke efter. Du er selvfølgelig også velkommen til at booke en samtale, hvis du har spørgsmål om MINDStrain stressbehandling eller gerne vil have et råd i forbindelse med din situation.

Pris for stresscoaching

Enkeltsessioner koster 800 kroner, og du kan få sessionerne billigere ved at købe et klippekort. Jeg anbefaler et klippekort med 5 sessioner til 3.500 kroner, da det klippekort er rigeligt for de fleste.

Lider du af arbejdsrelateret stress, kan du måske få din arbejdsgiver til at betale, så tillægges priserne moms.

Samtalerne holdes i Behandlerkollektivet på Frederiksberg, København eller via Skype.

Er du usikker på, om du er belastet nok til at få hjælp?

Alene det, at du kan få tanken fortæller, at ja, det er du sikkert.

Du kan eventuelt krydse af, hvor mange af de her symptomer på stress kan du nikke genkendende til:

 • Tankemylder
 • Søvnløshed
 • Lavt selvværd
 • Præstationsangst
 • Angst
 • Depressionssymptomer
 • Udbrændthed

Eller spørg dig selv: Hvis din veninde eller en fra din familie havde fysiske eller psykiske stresssymptomer, hvilket råd ville du så give? Du kender sikkert godt svaret.

Følg mig her

RSS
Facebook
LinkedIn
Instagram

Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.

Heidi Drøscher

MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER

HAR DU SPØRGSMÅL?