60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Strengths Challenge

Global Strength Challenge

Globalt initiativ

Strengths Challenge er et globalt initiativ, der har som mål at forbedre performance og trivsel på arbejdspladsen. Strengths Challenge er for ledere og medarbejdere over hele verden.

Partnerskab

Strengths Challenge er et partnerskab jeg har indgået med tre af de betydningsfulde medlemmer af det store fællesskab indenfor positiv psykologi:

Michelle McQuaid er ekspert i trivsel på arbejdspladsen og ekspert forfatter til den nye bog, Your Strengths Blueprint. McQuaid har specialiseret sig i at oversætte banebrydende forskning fra positiv psykologi og neurovidenskab til praktiske strategier for at fremme sundhed, trivsel og forretningsmæssig succes.

The VIA Institute er en non-profit, organisation baseret på positiv psykologi. Tha VIA Institute huser verdens største database omhandlende karakter styrker.

Live Happy er en ny livsstilspublikation som ikke minder om andre publikationer tilgængelige i dag. Videnskaben om positiv psykologi er gennemgående via inspirerende indhold, vedkommende historier, og rådgivning, hjælper de læserne til at finde deres personlige vej til lykke & trivsel.

Strengths Challenge – praktikken

Er officielt i gang i 5 arbejdsdage. Sidste gang var den 8. til den 12. februar 2016. Her skulle deltagerne hver dag arbejde med deres styrker i 11 minutter og registrere online hvordan og hvilken indvirkning styrkearbejdet havde på deres præstationer og velbefindende.

Vil du høre mere om Strengths Challenge og få direkte besked, når vi i 2017 igen åbner for muligheden for at deltage i det gratis forløb – så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Er du blevet nysgerrig på dine styrker – så kan du

  • tage den gratis VIA styrketest
  • høre mere om mulighederne for at arbejde med dine styrker

så klik her VIA Styrketest

Forskningen bag

“I stigende antal anerkender medarbejdere og ledere betydningen af at bygge på deres styrker som en afgørende vej til bedre resultater,”

rapporterer Neal H. Mayerson, formand for VIA Institute, non-profit organisation baseret på positiv psykologi, med verdens største styrkedatabase (over 15 millioner mennesker har til dato taget VIA styrketesten”).

“Strengths Challenge vil give deltagerne værktøjer til at flytte fokus fra svagheder til styrker”

– eller med hans egne ord

“This Strengths Challenge will give participants the tools to help them ‘move from what’s wrong to what is strong’.”