60 71 67 05 info@abellcoaching.dk
MINDstrain har været utrolig gavnligt for mig. Ikke noget hokus pokus eller føleri men gode, konkrete redskaber til at få ro og styr på tankemylderet.
Kvinde 56 år.

Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.

Heidi Drøscher

MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER

Befriende og anderledes indgangsvinkel” Stines udgangspunkt for coaching er at arbejde med VIA Styrker – et spændende værktøj – hvor du hurtigt får belyst dine styrker.  Giver endvidere et godt udgangspunkt for coaching, idet samtalen foregår med “Ja-hatten” i stedet for “Nej-hatten”på. Ganske befriende og en helt anderledes indgangsvinkel end traditionel coaching. Samtidig er Stine super dygtig til – på sin stille, rolige og professionelle facon – at “samle op” på samtalen. Et kanon coaching værktøj til personer, der ser glasset som halv tomt i stedet for halv fyldt!

Lene Sørensen

SUPPORTMEDARBEJDER, TOPDANMARK FORSIKRING A/S

Jeg gik igennem en svær periode på mit studie og havde brug for hjælp til at finde motivationen, og styrken, til at fortsætte. Stine hjalp mig med at finde styrken i mig selv igen, på blot en enkelt session. Jeg smilede 90% af sessionen, og jeg gik derfra med fornyet energi. Det er overraskende, hvad man kan få ud af så lidt med den rette indstilling og den rette coach!

Cecilie Olsen

Blogger - "denperfektemor"

Jeg kom til Stine for at få vejledning og støtte til at lave de rigtige valg i forhold til karriere og personlig udvikling. Igennem forløbet har Stine givet mig en hel del redskaber som har bidraget til, at jeg i dag er mere balanceret og er bedre til at træffe valg. Hun har en fantastik evne til at lytte, at hjælpe en med at se det positive og sætte konkrete, opnåelige mål. Ud over det har hun også været en inspirationskilde for mig. Tak for det!

Astrid, 29

Tusind tak for gode samtaler. Her fik jeg den plads og støtte jeg havde brug for til at få reflekteret over mine værdier og styrker. Det har hjulpet mig meget og givet mig det nødvendige skub videre.

Stine A

Pædagogisk konsulent

Stine lod mig tale og lyttede til mig. Hun puttede aldrig sætningerne i munden på mig, hvilket åbnede op for mine egne tanker og gav plads til refleksion. Jeg fik samtidig talt med hende om hvordan jeg kunne gribe min hverdag bedre an, når tingene blev overvældende. Disse værktøjer bruger jeg stadig et halvt år senere.

Mathilde

Studerende

Helt igennem fantastisk udbytte. Jeg følte mig tabt den dag jeg startede. Jeg kendte ikke mig selv og hvad jeg egentlig ønskede i mit liv. Igennem den tid hos Stine har jeg fundet en indre ro. Jeg har lært at håndtere mit liv og mine tanker helt anderledes. Jeg tænker mere positivt og bruger mine redskaber når jeg føler der er behov for dem. Efterhånden ligger de bare i underbevidstheden. At blive coachet hos Stine har ændret mig som person og mit liv til det bedste! Stine og hendes arbejde har hjulpet mig til at finde frem til den jeg er. Tusind tak for det! 

Kamilla

Sygeplejerske

Tusinde tak for din uundværlige hjælp, og din evne til at skabe struktur for mig, i en noget turbulent periode af mit liv. Og ikke mindst, at hjælpe til opnåelse af mit studie mål! Tænk, hvis jeg aldrig var gået i gang!!!
Ulla M

Jeg kan på det varmeste anbefale coach & konsulent Stine Abell. Hun er indbegrebet af ro, råstyrke, overblik og medmenneskelighed. Når Stine coacher, udviser hun stor tillid til og tro på coachees ressourcer og styrker. Stine er en coach & konsulent, der er kongruent med sine værktøjer og budskaber. Ethvert møde med Stine er positivt.

Henriette Høeg

STRESSCOACH, STRESSRÅDGIVER, STRESSKONSULENT, MENTOR

Stine har givet mig værktøjer, der har hjulpet mig til at kontrollere, forstå og italesætte min stress. Jeg har tidligere været til psykoterapeut og psykolog uden at kunne komme videre. Jeg kan på det varmeste anbefale Stine. 

Mariann Hansen

Følg mig her

RSS
Facebook
LinkedIn
Instagram

HAR DU SPØRGSMÅL?