60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Partnere

Jeg har tæt samarbejde med flere partnere. Nogle opgaver kan kræve andre kompetencer eller flere kræfter i fællesskab. Her har jeg gode erfaringer med udvalgte eksperter og professionelle, som kan levere den bedste kvalitet inden for deres felt. Mød nogle af dem her:

MindStrain

MINDstrain

Som certificeret MINDstrain coach er jeg leverandør af MINDstrain stresscoaching.
Læs mere om MINDstrain

Securitas Strain LineSecuritas Strain Line

Securitas Care – Securitas Strain Line fokuserer på forebyggelse og behandling af stress via MINDstrain metoden.
Læs mere om Securitas Strain Line

 

NLP & Enneagrammet v/Christel Seierø

Christel har arbejdet med undervisning og udvikling af mennesker, som intern og ekstern konsulent i over 15 år, med udgangspunkt i NLP, Enneagrammet og nonverbal kommunikation. Christel brænder for at gøre læring til praksis, så du ikke bare får en mappe og inspirerende kursusdage, men oplever en reel ændring i din hverdag, i din kommuniktion og i dine professionelle såvel som private relationer.

Læs mere om NLP & Enneagrammet v/Christel Seierø

NoLimits

NoLimits har igennem snart 20 år arbejdet med læring gennem oplevelser for hundredevis af teams. Både naturen, kunst og film bliver brugt som rammer for læring, reflektion og udvikling.

Læs om NoLimits

Coachingzonen – Henriette Høeg

Coachingzonen

Henriette Høeg har siden 2006 drevet Coachingzonen hvor hun har arbejdet som både coach og konsulent for både private, medarbejdere og ledere i virksomheder indenfor forskellige brancher.

Henriette har stor passion for at arbejde med stress og trivsel – Henriette er ekspert i stress coaching.

Læs mere om Coachingzonen