60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Om coaching

 

Coach - nærvær - undersøg - støtte - målsætning

Coach – nærvær – støtte – målsætning

Vi har som mennesker en indbygget evne til at se farer og forhindringer. Det har været en nødvendighed for menneskets udvikling gennem tiderne at kunne fokusere på farer, fordi de meget let blev livstruende. I dag lever vi i et samfund hvor dag-til-dag overlevelse ikke er en kamp med hverken naturens kræfter eller farlige rovdyr på jagt.

Evnen er ikke afinstalleret i samme takt med udviklingen – og vi bruger som udgangspunkt meget energi på at fokusere på det der kan gå galt, er negativt. Den menneskelige hjerne er som velcro når det drejer sig om at holde på negative tanker og oplevelser – og som teflon når det drejer sig om positive.

Coaching, med udgangspunkt i styrker og positiv psykologi, giver dig mulighed for at lære dine stærke sider endnu bedre at kende – og sætte dem i spil på nye måder. Forskning og personlige erfaringer viser, at vi mennesker har lettest ved at arbejde med det, vi allerede er gode til. Så hvorfor gøre det svært for dig selv.

Hvem kan have glæde af styrkebaseret coaching? Står du i en situation hvor du leder efter nyt job, skal vælge uddannelse, vil booste din performance i nuværende job eller har brug for mere fokus og overskud i din hverdag. Så kan styrkebaseret coaching være noget for dig.