60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Om Stine Abell

Hvad enten du er virksomhed eller menneske, så kan du kun vokse, hvis du er bevidst og tager styringen over, hvor du gerne vil hen.

Jeg hjælper mennesker og virksomheder med at slippe pres, stress og dårlig performance, så de kan opnå mere meningsfuld vækst!

Nøglen er personligt lederskab!

Personligt lederskab kan nemlig være med til at sikre, at vi mennesker tager ansvar for vores eget liv og muligheder.

Rigtigt mange lader sig begrænse og mister troen på egne evner, fordi de lader tanker og mindset styre deres udfoldelsesmuligheder.

Det minimerer evnen til at præstere optimalt og så kan det tære på energien. Det kan betyde, at vi kommer til at leve under evne og det fordrer ingen vækstbetingelser. I værste fald kan det gøre os syge og stressede.  

Den gode nyhed er, at personligt lederskab kan opøves, så mennesker står stærkt i alle livets facetter – også arbejdslivet. 

Min tilgang:

Jeg har en stor tiltro til mennesker og deres egen evne til at forandre sig, hvis de har de rigtige betingelser. Derfor arbejder jeg ikke-dømmende, da jeg ser mennesker for hvad de er og hjælper dem med at tage lederskab for eget liv.

Da min redskabskasse er stor, er jeg typen, der kombinerer flere ting for at sikre de bedste forudsætninger for de mennesker jeg arbejder med. Men overordnet set er mit fokus altid 1:1 coaching.

Her kan du læse om mine certificeringer og uddannelser:

MINDstrain coach – uddannet i 2017, re-certificeret årligt – i 2018, 2019 & 2020, 2021. For MINDstrain står jeg desuden for den årlige re-certificering af alle øvrige MINDstrain-coaches.

Positiv Psykologi – The University of North Carolina Chapel Hill 2015
Online kursus ledet af Dr Barbara Friedrickson – Kurset giver indblik i positive emotioner, positive resonans og loving-kindness.

Metakognitiv stress coach – Neokognitivt institut 2015
Uddannelsen bygger på vigtigheden af metakognitive processer for psykisk trivsel eller mistrivsel, Konkrete redskaber i arbejdet med stresstilstande, hvordan en reel stressreduktion kan opnås via denne nye forståelse af stressfænomenet samt anvendelse af specifikke metoder og teknikker.

Positiv Psykologi vejleder – At Work Skolen – 2013
Indblik i grundstenene i positiv psykologi, positive relationer, styrker, robusthed, lykke, appreciative inquiry, flow,

HR Coach – NLP Huset 2007

Filmproducer – Den Danske Filmskole 1999

Min vej hertil

Med en broget baggrund blandt andet som mellemleder med medarbejderansvar i Unibørs (Unibank) og filmproducer for Nordisk Film, har jeg opøvet et stort kendskab til menneskers performance og arbejdsliv.

Jeg ved hvad det vil sige, når der skal løbes stærkt for at følge med karrieren og hverdagen.

Det har altid ligget mig på sinde, at træffe mine egne karriere- og livsbeslutninger med afsæt i mig selv. Det har betydet store skift. Også i voksenlivet.

Jeg har altid vidst, at der i et valg ligger et fravalg. Og det har både kostet og beriget mig selv på mange områder i mit eget liv. Men jeg har stort set aldrig været i tvivl om mine valg.

Beslutninger skal give mening og derfor er det afgørende at kende sig selv, styrker, tanker, egne grænser og behov.

Derfor har jeg efteruddannet mig indenfor personlig udvikling og det er nu blevet min mission, at styrke andre mennesker i at stå stærkere, så livet bliver meget nemmere at navigere i. 

Få min hjælp

For virksomheder

Fremtidens vindervirksomheder er dem som styrker medarbejderes personlige lederskab

Til dig som driver eller er leder i en virksomhed, hvor der er behov for at højne performance samt slippe stress og pres

For private

Styrk dit personlige lederskab og opnå mere mening

Til dig som tager dit liv i egen hånd og vil ændre på de ting, som hæmmer dig i at leve livet fuldt ud.

Besøg min profil på LinkedIn