60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Nyhedsbrevet “POWER til dit personlige lederskab”

”POWER til dit personlige lederskab” er Stine Abells gratis nyhedsbrev med insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi.

Nyhedsbrevet er til dig, der tager dit personlige lederskab alvorligt – og det gør DU selvfølgelig, for hvem DEN eneste person du med sikkerhed skal følges med resten af livet? Ja, nemlig DIG SELV. Og det er kun dig, der kan tage ansvaret!

Men jeg vil så gerne hjælpe dig med tips & tricks samt effektive værktøjer, så du kan lede dig selv til endnu mere positiv udvikling. Væk fra stress og hen imod større trivsel.

Desuden deler jeg oplevelser fra mit eget liv – og fra mit møde med klienter gennem årene, oplevelser som du højst sandsynligt kan spejle dig i, for du er ikke alene.

Mit største ønske er at give dig enkle overskuelige muligheder og håb for, at du kan finde den bedste vej for dig.

Du kan tilmelde dig lige her

OBS: Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Det siger kunderne

Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.

Heidi Drøscher
MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER

Befriende og anderledes indgangsvinkel” Stines udgangspunkt for coaching er at arbejde med VIA Styrker – et spændende værktøj – hvor du hurtigt får belyst dine styrker. Giver endvidere et godt udgangspunkt for coaching, idet samtalen foregår med “Ja-hatten” i stedet for “Nej-hatten”på. Ganske befriende og en helt anderledes indgangsvinkel end traditionel coaching. Samtidig er Stine super dygtig til – på sin stille, rolige og professionelle facon – at “samle op” på samtalen. Et kanon coaching værktøj til personer, der ser glasset som halv tomt i stedet for halv fyldt!

Lene Sørensen
SUPPORTMEDARBEJDER, TOPDANMARK FORSIKRING A/S

Jeg kan på det varmeste anbefale coach & konsulent Stine Abell. Hun er indbegrebet af ro, råstyrke, overblik og medmenneskelighed. Når Stine coacher, udviser hun stor tillid til og tro på coachees ressourcer og styrker. Stine er en coach & konsulent, der er kongruent med sine værktøjer og budskaber. Ethvert møde med Stine er positivt.

Henriette Høeg
STRESSCOACH, STRESSRÅDGIVER, STRESSKONSULENT, MENTOR