60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

MINDstrain

MINDstrain er effektiv og nænsom behandling af stress

MINDstrain logoMINDstrain er en både meget effektiv og samtidig nænsom metode til behandling af stress. På få sessioner får den stressramte opbygget en virksom værktøjskasse, som ved træning og øvelse sætter ham/hende i stand til at kontrollere og håndtere stress på en mere hensigtsmæssig måde.

MINDstrain metoden

Metoden er en videreudvikling af metakognitiv psykologi. Den er enkel, konkret og – kan jeg godt love – effektiv. Den kan være god til personer som ønsker at være “private” omkring deres problemstillinger. Jeg behøver faktisk ikke vide meget om problemet eller situationen – for at kunne hjælpe en stressramt ud af uhensigtsmæssig stress.

Vil du høre mere

Om du er privatperson eller tilknyttet en virksomhed – hvis du er interesseret i at høre mere om MINDstrain metoden, så book en gratis afklarende samtale her.

MINDstrain – årlig re-certificering

Via MINDstrain bliver klienter henvist til et landsdækkende korps af coaches. En del af MINDstrain-konceptet er, at alle certificerede MINDstrain-coaches én gang om året skal re-certificeres. Det er klientens sikkerhed for at coachen løbende vedligeholder sin kunnen og i det omfang metoden bliver opdateret / udvidet også er opdateret med den nyeste “version”.

Jeg har været certificeret MINDstrain coach siden 2017. Og siden 2020 har jeg desuden stået for re-certificering af en stor del af MINDstrains coaches.

Stine Abell MINDstrain stresscoach

Vil du læse mere?

Er du blevet nysgerrig og vil gerne læse mere, så kan du kigge på disse artikler

Har du tankemylder?

Få et quick fix til din stress

Er det symptomer på stress?

Artiklerne er skrevet at Stine Abell, du kan læse mere her

Stine Abell MINDstrain stress coach