60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Metakognitiv stresscoaching

metakognitiv coaching tankemylder

Tankemylder

Har du tankemylder – er det meget sandsynligt du oplever stress

Og hvis du rammes af stress har du sikkert også tankemylder. En masse tanker som hele tiden dukker op og forstyrrer freden, men som ikke rigtig er med til at skabe en løsning på problemerne.

Bekymringer og grublerier

Du bekymrer dig måske om noget, som du forestiller dig kan ske ude i fremtiden. Enten fordi du prøver at forberede dig eller fordi du oplever, at du ikke kan lade være.

Eller du tænker på ting der allerede er sket, hvor du måske kunne have handlet anderledes eller stiller spørgsmål ved hvorfor det skete.

Negative tankespiraler

Disse grublerier og bekymringer kan samle sig i negative tankespiraler, som ved forholdsvis kort tids påvirkning skaber stress i dit system.

Det er faktisk tankespiralerne, der giver stress. Ikke de oplevelser, der udløser tankerne.

Simple øvelser

Med enkle metoder og øvelser kan jeg lære dig nye måder at tænke på, så du kan vælge hvilken opmærksomhed du giver dine tanker.

Kortvarig stresscoaching

Hos mig kan stressramte komme af med stress på 3-5 sessioner med værktøjer fra den metakognitive psykologi.

For mange er 3 sessioner nok.

Du behøver ikke betro dine problemer eller udfordringer til mig, hvis ikke du har lyst. Det vi taler om er hvad du tænker om dine tanker – og hvordan du kan ændre dit fokus og din opmærksomhed.

Vil du ringes op eller har du spørgsmål, så kontakt mig enten på telefon 60716705 eller udfyld dine kontaktoplysninger her