60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Mentoring

Mentor

En mentor er en person med evner og færdigheder som han/hun med fordel kan lære videre til andre. En mentor kan hjælpe til øget indsigt og erfaring – både personligt og fagligt.

Med en baggrund som producer uddannet på Den Danske Filmskole og et arbejdsliv som leder og koordinater har jeg samlet en bred vifte af erhvervsmæssige erfaringer. Sideløbende har jeg deltaget i kurser bl.a. indenfor ledelse, personlig udvikling, HR & coaching. Begge dele i kombination med en aktiv fritid som bl.a. ekstremsportsudøver og ski-instruktør har jeg et patchworktæppe af kompetencer og erfaringer som jeg med engagement deler i mentorforløb.

Er du selvstændig, eller i mindre virksomhed, som ikke har etableret interne mentorforløb), kan et forløb hos Abell Coaching & Udvikling være en mulighed for dig.

På baggrund af en indledende samtale kortlægger vi dine behov og ønsker til mentorforløb. Efterfølgende modtager du et personligt tilbud på et forløb.

Mulighed for kombination – afhængig af dine behov, så kan det give god mening at kombinere et mentor- og et coachingforløb.