60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

A Night at the Opera

Jeg var glødende Queen fan, startende i halvfjerdsere (forrige årtusinde). Jeg havde hørt en vild sang i radioen, og måtte hos Fredgaard forsøge at synge mig frem til, hvem der mon var ophavsbandet “mamma mia mamma mia mamma mia let me go”. Sangen hed Bohemian Rhapsody, albummet “A Night at the Opera”. Jeg købte straks og min pladespiller fik travlt med at spille de fantastiske sange for mig. Stakken af Queen plader voksede gennem årene – og det samme gjorde ønsket om at opleve dette karismatiske band og deres helt ufattelig dygtige forsanger Freddie Mercury.

Göteborg 1982

Der kom en mulighed i Gøteborg, 1982, men jeg tænkte – det passer ikke så godt lige nu… jeg må se Queen en anden gang. Tiden løb og ikke mange år efter, så var det for sent.

Queen spillede deres sidste koncert med Freddie Mercury i 1986.

Få år efter var han død – væk, kun musikken stod tilbage. Men hvilken musik!

En vigtig erfaring rigere

Og her stod jeg, en erfaring rigere. Først her mange år efter, er jeg blevet bevidst om, hvor afgørende den erfaring har været for det liv der fulgte efter. Og jeg vil gerne dele den med dig:

Vil du noget rigtig meget, virkelig brændende, så gør det NU, kom i gang!

Vent ikke … for du ved aldrig, hvornår det pludselig er for sent.

Jeg er siden gået efter at opleve, gennemføre, deltage i alt det, jeg har set som vigtigt.

Så det eneste jeg i dag fortryder i mit liv, det er at jeg ikke fik fingeren ud og købt de billetter til Göteborg-koncerten i 1982.

Det er DET ENESTE JEG FORTRYDER. PUNKTUM!

Update 2020

Efterfølgende har min glæde været kæmpestor over at kunne dele Queens fantastiske musik og Freddie Mercury´s livshistorie med min teenagedatter. Vi har set “Bohemian Rhapsody” flere gange i biografen, en af versionerne var en “sing along” hvor teksterne kun var de originale sangtekster.

Nysgerrig på om “Bohemian Rhapsody” er noget for dig, se traileren fra filmen her

Vil du læse om andre af mine livslæringer – så kunne disse artikler måske være noget for dig

Når livet giver dig citroner, så lav limonade

Hvorfor rejseguiden næsten snød os for de bedste oplevelser

Artiklerne er skrevet at Stine Abell, som du kan læse mere om her

Du er velkommen til at booke en gratis online intro samtale her

Stine Abell MINDstrain stress coach

Livsbalance test

LIVSBALANCE-test

Tilmeld dig her - og modtag LIVSBALANCE-testen, en test du hurtigt og enkelt kan udfylde for at få svaret på hvordan din LIVSBALANCE har det lige nu".

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet "Power til din personlige udvikling" som udkommer hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Glæder mig til at inspirere dig. Mange hilsener Stine

Super - om lidt vil du modtage testen i din mailbox.