60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Nyhedsbrevet POWER til din personlige udvikling

– dette nyhedsbrev er udgivet i uge 41 – 2020

Hej

Her en hilsen på kanten af efterårsferien.

Jeg håber du har det godt! Også selvom der er meget, der kan påvirke din indre – og ydre – tilstand i disse dage og på længere sigt.

Covid-19, MeToo, klima, Brexit, det amerikanske præsidentvalg, brande i Amazonas…. etc.

 

Positive takter i verden

Der er heldigvis også mange ting at fejre, masser af positive takter i verden:

  • Behandlingsmulighederne bliver bedre og bedre for Covid 19
  • Polio er udryddet i Afrika
  • kulforbrændingen er faldet på verdensplan
  • Seychellerne har fredet et havområde større end Danmark & Tyskland tilsammen (hvilket betyder at boring efter olie og fiskeri bliver enten helt forbudt eller stærkt begrænset), som nogle af eksemplerne.

Vil du læse flere gode nyheder – så kig forbi Verdens bedste nyheder, der har som formål, at give en stemme til alle de positive og udviklende historier, der også er i verden.

Eftersom vi er kodet til at suge de negative nyheder til os, så skal vi gøre lidt mere for at få øje på de positive. Verdens bedste nyheder kan være en af måderne at skabe balance mellem det negative og det positive.

 

Du er din egen pilot

Du er din egen pilotGode eller dårlige nyheder til trods, tiden går – og hvordan du trives, er i høj grad affødt af din evne til at håndtere dig selv i forhold til begge dele.

Nogle gange er det måske nemt, andre gange svært. Det er helt normalt at ikke alle dage eller perioder er ens. Der, hvor det kan være godt at gøre noget andet er, hvis du over en længere periode oplever ikke at trives, verden føles grå og håbløs, alt er måske meningsløst og ligegyldigt.

Og er du ikke “nede” – så kan det alligevel være en god idé at give sig selv et lille service check.

Bilen behøver heller ikke være i stykker for at skulle en tur omkring værkstedet til service-check, vel? 😉

 

Hvad du selv kan gøre allerede i dag

  • Hvad giver dig energi? Lav en liste over alt det, du elsker at lave, som tanker dig op. Planlæg de næste uger, så du får gjort mindst en af disse ting hver dag
  • Får du din nattesøvn? Sørg for at 7-8 timers søvn hver nat, tag evt “kl 10-toget” de næste to uger. Gå i seng kl. 22.00 hver aften.
  • Kan du se det hele oppefra? Flyv op i helikopteren og se dig omkring og tilbage. Er der et mønster der gentager sig, påvirker årstiden dig, andet i dit liv du kan se heroppe fra fugleperspektiv?
  • Er det vilkår? Kan du selv gøre noget for at ændre situationen, eller er du omringet af begivenheder og omstændigheder som er vilkår? Vilkår du ikke kan ændre lige meget hvad du gør. Du har to muligheder – flyt dig fra dem (hvis muligt) eller accepter dem.

 

Ny brevkasse – har du et spørgsmål?

Abell Coaching BrevkasseJeg har oprettet en brevkasse på her på hjemmesiden. Der vil jeg løbende svare på spørgsmål inden for “det personlige lederskab” – dvs blandt andet stress, work/life balance, livsværdier, positiv- og metakognitiv psykologi. På den måde kan jeg dele min viden med mange, og samtidig hjælpe med svar på helt konkrete spørgsmål – gratis.

Har du et spørgsmål, som du gerne vil have min hjælp til, så GARANTERER jeg lige nu et personligt svar, inden for 14 dage, til de fem første som stiller et spørgsmål.

Alt du skal gøre er at sende dit spørgsmål (som er 100% anonymt) ved at besvare denne mail, eller trykke dig videre til spørgesektionen i brevkassen via knappen her:

Indsend dit spørgsmål her 

Rigtig god dag – ser frem til (måske) at høre fra dig 😉

Har du lyst til fremover at modtage nyhedsbrevet POWER til din personlige udvikling direkte i din indbakke, så kan du tilmelde dig her.

Mange hilsner

Stine Abell

 

 

 

Stine Abell MINDstrain stresscoach

Coach og konsulent – med speciale i det personlige lederskab. Læg stress ned og byg et liv i trivsel op.

Har du ikke mødt mig før, så er du velkommen til at booke en gratis for-samtale/introsession – det kan du gøre her

Livsbalance test

LIVSBALANCE-test

Tilmeld dig her - og modtag LIVSBALANCE-testen, en test du hurtigt og enkelt kan udfylde for at få svaret på hvordan din LIVSBALANCE har det lige nu".

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet "Power til din personlige udvikling" som udkommer hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Glæder mig til at inspirere dig. Mange hilsener Stine

Super - om lidt vil du modtage testen i din mailbox.