60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Måske har du mere end én? Prøv at sætte navn(e) på dine aller bedste venner – dem du til enhver tid vil gøre lige det ekstra for, når de er i vanskeligheder, skal fejres eller bare hygges om i hverdagen.

Er du selv iblandt?

Har du tænkt på, at der er en eneste helt speciel person i hele verden, du skal vågne op med HVER ENESTE DAG? Dig selv!

Tænk på hvordan du behandler din bedste venner – hvad du vil sige til dem, hvis de møder modgang, kvajer sig, har svært ved at tage sig sammen?

Er der forskel på det, du vil sige til dine bedste venner og det du siger til dig selv, når du har brug for hjælp eller laver fejl?

Sniger der sig en kritisk stemme ind – når det handler om dig selv – som siger ”du er også altid……” eller ”klovn” – eller noget der er endnu grovere? Kan du svare JA her – så svar lige på næste spørgsmål også: Ville du sige det samme til din bedste ven?

Er svaret NEJ, så vil jeg opfordre dig til at få endnu en rigtig god ven, DIG SELV, som du så kan behandle respektfuldt, med tålmodighed og med opmuntring.

Slår du dig selv i hovedet med en hammer – så skift hammeren ud med en buket blomster. Hver eneste gang !

Og hvad siger du til dine venner når de gennemfører et projekt, når et personligt mål eller står med en sejr? Hvordan deler du din glæde med dem – fejrer dem?

Nu du er din egen nye bedste ven – så tænk også frem til næste gang, hvor du har brugt dig selv og dine ressourcer på at nå et mål, overkomme en forhindring eller gennemføre en udfordring.

Hvordan vil du fejre DIG SELV ?

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.