60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

HVAD ER COACHING

Ja, hvad er coaching egentlig? Coaching er en metode, hvor coachen, ved hjælp af spørgsmål og forskellige teknikker hjælper coachee (den der bliver coachet) med at finde nye veje og vinkler og til skabe forandringer. 

Coaching kan både anvendes til her-og-nu-løsning og til længerevarende processer. Ligesom du kan køre til mekanikeren med en pludselig opstået defekt, en “her-og-nu-løsning”, og du med faste intervaller sender bilen til service-check.

Der findes et utal af grene inden for coaching og udvalget af coaches er også stort. Det vigtige er at finde en coach, man er tryg ved og som har lige præcis de kompetencer, der giver bedst mening for coachee. 

Hele fundamentet for min tilgang til coaching er en stor tro på det potentiale, de evner og talenter vi hver især besidder, også dig.

Jeg arbejder blandt andet med redskaber fra den positive psykologi, metakognitiv og NLP. Mine erfaringer med at skabe forandringer for coachee med den kombination af viden, værktøjer og mine ever til at lytte og stille spørgsmål er rigtig gode. Jeg er i udgangspunkt helt neutral og ikke dømmende, men kan finde på at provokere – hvis jeg fornemmer at coachee vil have gavn af det.

 

Belysning af konkret problemstilling

Står du overfor en konkret problemstilling, som du gerne vil have hjælp til at få belyst handlemuligheder og nye vinkler på, så kan coaching være noget for dig. Og så kan 1-3 sessioner givet et rigtig godt udbytte.

Det lange seje træk

Det kan også være en længerevarende kontinuerlig proces hvor vi løbende aftaler nye mål for processen. Du har en fast aftale – feks en gang om måneden hvor vi følger op: hvad du har oplevet og arbejdet med siden sidst, aftaler hvad der nu er vigtigst at arbejde videre med og lægger en ny plan.

Hvordan foregår coaching

 

Fysisk fremmøde

Coaching foregår typisk ved at vi mødes i mit lokale på Thurøvej 24 på Frederiksberg. En session er normalt 55 minutter. Det er også muligt at bestille 90 minutters sessioner – det kan være en godt valg hvis du hurtigt vil til bunds i en konkret problemstilling.

Coaching online

Er geografi eller Covid-19 en udfordring, så kan coaching også foregå via telefon eller en videoforbindelse.

Begge dele kan bookes her – hvor du også har mulighed for at booke en gratisk introsession.

Hvorfor vælge coaching

Coaching kan være rigtig effektivt til at hjælpe dig til at se udfordringer og situationer fra nye vinkler, opbygge nye ressourcer og skabe fremdrift.

Vi bliver tit opslugt af hverdagens travlhed og får ikke taget aktive beslutninger om forandring. Vi flyder måske bare med og tager lidt tingene som de kommer. Ved at vælge et coachingforløb – så vælger du proaktivt at tage stilling, sætter dig nye mål, får frisat ressourcer du måske ikke vidste du havde, taget aktive, konkrete valg i forhold til din tilværelse, dine relationer, dit job, din uddannelse, DIN fremtid.

Aftencoaching

Har du en udfordring du gerne vil have belyst fra nye vinkler, et mål du gerne vil nå eller har du bruge for noget tid for dig selv hvor det bare handler om dig og din personlige udvikling?

Synes du ikke det passer dig at gå til coach i dagtimerne?

Nu har du mulighed for at arbejde med din personlige udvikling, mål og udfordringer om aftenen.

Jeg har hver anden uge åbent for coaching om aftenen. Du kan booke din tid ved at sende mig en mail og hvornår du foretrækker en tid. Du er også velkommen til at sende mig en sms med “aftencoaching” til 6071 6705. Så vender jeg tilbage til dig.

Heidi Drøscher
Stine har en meget naturlig evne for at stille de rigtige spørgsmål, som skaber refleksion og udvikling. Hendes nærvær og sikkerhed i det hun gør, giver dig følelsen af, at være i trygge hænder. Hun er tålmodig, forstående og en super god lytter. Samtidig sikrer hun, at du fortsætter dit arbejde ved at du sætter specifikke mål, hun holder dig op på.
Heidi Drøscher

MOTIVATOR & FOREDRAGSHOLDER

Næste skridt

Det vigtigste fundament i coaching er tilliden mellem coach og coachee. Derfor tilbyder jeg altid en gratis afklarende forsamtale, hvor du kan beskrive din udfordring, du kan få de første forslag til hvordan du kan komme videre. Samtidig kan du fornemme kemien og få en fornemmelse af hvem jeg er, og om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Hvis ikke – så kan det være jeg kender en anden dygtig fagperson jeg kan henvise til.

Book gratis introsession

Du kan nemt og enkelt booke din gratisk forsamtale her