60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Oplever du at føle dig frustreret?

At tingene er gået i hårdknude og du bruger meget tid på grublerier og negative tanker?

Måske du også slår dig selv oven i hovedet, – hvem er du, til at føle frustration og irritation, når du kigger ud i verden og kan se så mange, som sikkert har det værre end dig.

Velkommen i klubben 😉 sådan har vi det alle sammen fra tid til anden.

At være frustreret er en del af livet.

 

Hvor meget fylder frustrationen?

Det, du kan være opmærksom på, det er hvor meget den fylder, frustrationen. Bruger du timer hver dag i negative tanker og grublerier om din situation. Timer der får dig til at føle dig endda mere frustreret og giver dig en rigtig dårlig tilstand. Så er det måske på tide at stoppe op – og gøre noget andet.

 

Det handler om balance – også når vi taler frustrationer

Balance er en af mine store kæpheste. Hvis dagene er fyldt med opmærksomhed på negative tanker og frustrationer, så skal der sættes ind. Der skal gøres noget andet – tankerne skal tøjles, så det er dig som bestemmer – hvornår du vil beskæftige dig med dem, og hvornår du vil lade dem være. Du skal blive chefen over dine frustrationer.

Og du skal blive bevidst om, hvad du kan gøre i stedet for at lade dig flyde med frustrations-strømmen.

 

Skal der hjælp til frustrationerne?

Man kan komme i tvivl – om problemet er stort nok til at få hjælp til. Om det er for egoistisk at sætte sig selv først og bruge tid, energi og penge på at få hjælp til frustrationerne.

I sidste ende er det kun dig, der kender svaret. Men jeg vil opfordre dig til at tage dig selv seriøst – for … OBS! det er ikke det eneste sted på hjemmesiden her, du vil høre denne sætning …

 

DU ER DEN ENESTE,

DU MED SIKKERHED

SKAL FØLGES MED

RESTEN AF LIVET.

 

Så, derfor skal du tage dig selv alvorligt!

 

Er du frustreret

Mød Simone – hun var frustreret, og mere til

Mød skønne Simone – hun var i tvivl, om hendes problem med at føle sig frustreret, irriteret, presset og ked af det, var stort nok til at få hjælp til. Her kan du læse om Simones tanker og hvordan hun, ved at tage sig selv – og sine problemer – alvorligt, så hun kan slippe negative tanker og tænke bedre om sig selv, og det hun står for:

 

Nyuddannet, ledig og frustreret

Jeg startede ved Stine Abell fordi jeg stod i en situation, hvor jeg kæmpede med en masse grublerier og negative tanker om mig selv og mit værd. Efter 5,5 års intens uddannelse stod jeg pludselig som nyuddannet og ledig i en corona-tid, og kom ned i et sort hul, hvor jeg ikke troede på mig selv og mine faglige kvalifikationer. Derudover oplevede jeg at have udfordringer med mine bofæller og havde svært ved at finde ro hjemme. Jeg følte mig konstant irriteret, presset, frustreret og ked af det. Det var Stine med til at ændre!

Var mine udfordringer mon store nok?

Stine er et enorm åbent, imødekommende og behageligt menneske og jeg følte mig fra start i gode hænder og lyttet til. Stine har en evne til at skabe et tillidsvækkende rum, hvor ens udfordringer tages seriøst og behandles konstruktivt. Inden jeg startede ved Stine var jeg bange for, at mine udfordringer ikke var ”store nok” og dunkede mig selv oven i hovedet over ikke at kunne håndtere min situation og negativitet. Jeg skammede mig og følte mig skyldig, fordi jeg jo i bund og grund havde det ”godt” og havde en masse gode mennesker omkring mig. Men det ændrede Stine heldigvis på. Hun lærte mig, at mine følelser og tanker er okay og at der ikke er noget forkert ved dem. Gennem samtalerne med hende fandt jeg en styrke i dét at vise min sårbarhed og tage hånd om mine udfordringer. 

Se udfordringerne i nyt lys

Det bedste jeg har fået ud af Stines coaching er de øvelser hun har lært mig gennem forløbet. De har hjulpet mig med at slippe og forene mig med mine mange grublerier og negative tanker og ikke mindst hjulpet mig til at tænke bedre om mig selv, det jeg kan og det jeg står for. Stine har hjulpet mig med at se mig selv og mine udfordringer udefra og i et andet lys – og jeg har fået nogle øvelser med mig, som jeg kan hive frem, når jeg har brug for det.

God kemi

Inden jeg besluttede mig for at starte i et forløb ved Stine, havde jeg allerede gået i et stykke tid og overvejet at række ud til nogen. Lidt tilfældigt fandt jeg en dag Stine på GoMentor (Stine tilføjer: GoMentor er en portal hvor man kan finde bl.a. coaches). Grunden til at jeg netop valgte Stine var fordi hun, udover bare et billede, havde en video, hvor hun præsenterede sig selv – og jeg fik derfor en god fornemmelse af hvem Stine er. For mig var det vigtigt, at der var en god kemi og behagelig relation til den person, som jeg skulle åbne mig op for og det kan en video på en anden måde end blot et billede. Jeg kunne godt lide Stines metaforer og den måde hun anskuede tingene på og så beskrev hun noget af det, som jeg netop følte jeg stod i. Derfor skrev jeg til hende – og det jeg ikke fortrudt!

Simone, ledig og ansat i job med lønstilskud.

 

Var problemet stort nok?

Hvad tænker du, når du læser Simones historie? Kan du fornemme den udvikling hun har gennemgået – og fundet vej til ”chef-stolen”, selv accept og ny energi og livsmod?

 

Hvor lang tid tager det?

Simone startede med at booke en gratis intro session, hvor hun kunne møde mig og fornemme kemien imellem os. Derefter købte hun et 3 sessioners klippekort – og reelt løb forløbet over mindre end halvanden måned.

 

Kan det virkelig passe at det er så let at slippe frustrationen?

Måske tænker du, kan det virkelig passe? Ja – det kan det! Og det kan det fordi, at Simone har fået en rigtig god værktøjskasse med. I hver session har vi fyldt nye redskaber i kassen. Og – det aller vigtigste – Simone har brugt tid og energi på at øve sig, træne brugen af redskaberne, så hun nu kan klare sig selv.

 

Får Simone brug for hjælp igen?

Måske – måske ikke. Livet går op og ned. Måske er det lige præcis de værktøjer Simone har brug for til at tackle netop de udfordringer og frustrationer hun vil møde på sin vej. Måske der er brug for at supplere værktøjskassen på et tidspunkt. Det ved Simone bedst.

 

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at booke en gratis og uforpligtende for-samtale. Her kan du beskrive din udfordring, frustration eller hvad der ”driller” i dit liv. Og derfra kan vi tale om, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe dig videre, med din personlige værktøjskasse.

 

Du har måske også lyst til at læse, hvad andre har sagt her.

Eller nogle af de svar, som jeg har givet i brevkassen.

Eller andre artikler her på siden – f.eks.

Har du tankemylder

Mental fitness – kan du lade være at kradse i såret?

Artikler, svar og indlæg er alle skrevet af Stine Abell, som du kan læse mere om her.

Stine Abell MINDstrain stress coach

Stine er også tilknyttet MINDstrain som stresscoach

Livsbalance test

LIVSBALANCE-test

Tilmeld dig her - og modtag LIVSBALANCE-testen, en test du hurtigt og enkelt kan udfylde for at få svaret på hvordan din LIVSBALANCE har det lige nu".

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet "Power til din personlige udvikling" som udkommer hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Glæder mig til at inspirere dig. Mange hilsener Stine

Super - om lidt vil du modtage testen i din mailbox.