60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Kære Stine

Hvordan fastholdes tanker og overvejelser fra coachingen egentlig bedst? Min erfaring er, at coaching nemt kan blive en god og inspirerende samtale, men når man går ud af døren er det svært at fastholde tanker og overvejelser. Det er selvfølgelig den enkeltes ansvar, men hvordan understøtter du den rejse?
Hilsen
Susan

 

Kære Susan

Tak for dit gode spørgsmål om “Hvordan fastholdes tanker og overvejelser fra coachingen”.

Jeg bruger ofte dette citat, som jeg hørte på et foredrag af Sven Brinkman:

“Alle mennesker er som alle andre mennesker, som nogle andre mennesker og som ingen andre mennesker.”

Coaching er en proces

Man kan se på en coachingproces med de samme briller. Alle forløb har noget til fælles, og alligevel er der for hvert eneste også noget selvstændigt og unikt.

Derfor er det ikke et entydigt svar på “Hvordan fastholdes tanker og overvejelser fra coachingen”.

Det er coachens opgave at sætte nogle gode rammer for selve coachingsessionerne – og ikke mindst sætte hjemmearbejde i gang, så tiden mellem to sessioner giver rum til udvikling.

Hvordan fastholdes tanker fra coachingen

Om det er konkret træning af teknikker og øvelser, reflekterende tænkning eller skrive-opgaver, det afhænger af, hvilke udfordringer og problematikker vi arbejder med. På den følgende session er det så coachens ansvar at følge op på hjemmearbejdet og støtte den videre proces derfra.

Skriv ned

Et godt gammeldags råd til at fastholde tanker, overvejelser og øvelser – det er at skrive ned. Om du skriver for selv at få tanker på papir, eller det er en konkret opgave du skal aflevere, det betyder i denne sammenhæng måske ikke så meget. Ved at skrive ned, så får du repeteret for dig selv, du kan gå tilbage og læse igen, og igennem en proces vil du kunne bevare overblikket over den udvikling du har været igennem.

Giv dig selv en gave

Måske er du lige som mig. Jeg elsker en ny notesbog eller en frisk blok. Og skal jeg forkæle mig selv, så går jeg i en stor boghandel og nyder at finde den lækreste notesbog. Måske er det i dag, du skal forkæle dig selv med en ny blok eller bog – så du har de bedste forudsætninger for at gemme guldkorn, overvejelser, opgaver m.m. fra coachingforløbet.

Håber det var svar på dit spørgsmål om hvordan tanker fra coachingen fastholdes. Hvis ikke du har været i forløb hos mig før, så er du meget velkommen til at booke en gratis forsamtale. Det kan du gøre lige her

Mange hilsener

Stine

Livsbalance test

LIVSBALANCE-test

Tilmeld dig her - og modtag LIVSBALANCE-testen, en test du hurtigt og enkelt kan udfylde for at få svaret på hvordan din LIVSBALANCE har det lige nu".

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet "Power til din personlige udvikling" som udkommer hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Glæder mig til at inspirere dig. Mange hilsener Stine

Super - om lidt vil du modtage testen i din mailbox.