60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Kære Stine
Min erfaring er, at coaching nemt kan blive en god og inspirerende samtale, men når man går ud af døren er det svært at fastholde tanker og overvejelser. Det er selvfølgelig den enkeltes ansvar, men hvordan understøtter du den rejse?
Hilsen
Susan

Kære Susan

Tak for dit gode spørgsmål. Jeg bruger ofte dette citat, som jeg hørte på et foredrag af Sven Brinkman:

“Alle mennesker er som alle andre mennesker, som nogle andre mennesker og som ingen andre mennesker.”

Man kan se på en coachingproces med de samme briller. Alle forløb har noget til fælles, og alligevel er der for hvert eneste også noget selvstændigt og unikt. Det er coachens opgave at sætte nogle gode rammer for selve coachingsessionerne – og ikke mindst sætte hjemmearbejde i gang, så tiden mellem to sessioner giver rum til udvikling. Om det er konkret træning af teknikker og øvelser, reflekterende tænkning eller skrive-opgaver, det afhænger af hvilke udfordringer og problematikker vi arbejder med. På den følgende session er det så coachens ansvar at følge op på hjemmearbejdet og støtte den videre proces derfra.

Håber det var svar på dit spørgsmål. Hvis ikke du har været i forløb hos mig før, så er du meget velkommen til at booke en gratis forsamtale. Det kan du gøre lige her

Mange hilsener

Stine

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.