60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Få et quick-fix til din stress

Ja, du læste rigtigt. Du kan få et quick-fix til din stress!

MindStrainMed MINDstrain-metoden hjælper jeg stressramte af med belastende stress på 3-5 sessioner. For mange er 3 sessioner nok. Og du behøver ikke betro dine problemer til mig, hvis du ikke har lyst. For MINDstrain handler ikke om din stress eller de problemer, der udløste den, men alene om, hvordan du tænker.

TankemylderTankemylder

Dem, der rammes af stress, lider stort set altid af tankemylder. Alle mulige tanker, der arbejder hele tiden og forstyrrer freden, men som sjældent hjælper på problemerne. Tankerne er ofte bekymringer, tanker om fremtiden der ikke indeholder nogen løsning. Hvad nu hvis… jeg bliver fyret, ikke når en deadline, er en dårlig forælder, det bliver regnvejr når vi skal på picnic?  Den første bekymringstanke kan starte en spiral af negative tanker – ofte uden vi er bevidste om det.

Det er tankemylderet, der giver stress. Ikke de oplevelser, der udløser tankerne.

Og med ganske simple metoder kan jeg lære dig at tænke, så du styrer opmærksomheden på dine tanker. Ikke omvendt. Metoden er så effektiv, at mine klienter mærker forskel allerede efter første session. Også klienter der tidligere har været i stressforløb hos psykologer eller andre stresscoaches, og som egentligt havde opgivet at få det bedre.

Vinduesøvelsen

Du kan prøve metoden af ved at lave den her øvelse:

  1. Skriv et ord eller en sætning, der påvirker dig negativt på et vindue eller et spejl.
  2. Kig på ordet eller sætningen og mærk, hvad der sker i dig, og hvad sker der med det, der er i baggrunden.
  3. Prøv bagefter at fokusere på baggrunden i stedet.
  4. Hvad sker der med sætningen? 
  5. Sætningen er der stadig, men du fokuserer på noget andet.

Det lyder helt vildt simpelt. Men du vil få det bedre alene ved at lave øvelsen hver dag. Begynder du i et forløb hos mig, vil du få en række lignende øvelser, der hjælper dig til at fokusere på det, du gerne vil have mere af i stedet for dine bekymringer.