60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

A Night at the Opera

Jeg var glødende Queen fan, startende i halvfjerdsere (forrige årtusinde). Jeg havde hørt en vild sang i radioen, og måtte hos Fredgaard forsøge at synge mig frem til, hvem der mon var ophavsbandet “mamma mia mamma mia mamma mia let me go”. Sangen hed Bohemian Rhapsody, albummet “A Night at the Opera”. Jeg købte straks og min pladespiller fik travlt med at spille de fantastiske sange for mig. Stakken af Queen plader voksede gennem årene – og det samme gjorde ønsket om at opleve dette karismatiske band og deres helt ufattelig dygtige forsanger Freddie Mercury.

Göteborg 1982

Der kom en mulighed i Gøteborg, 1982, men jeg tænkte – det passer ikke så godt lige nu… jeg må se Queen en anden gang. Tiden løb og ikke mange år efter, så var det for sent.

Queen spillede deres sidste koncert med Freddie Mercury i 1986.

Få år efter var han død – væk, kun musikken stod tilbage. Men hvilken musik!

En vigtig erfaring rigere

Og her stod jeg, en erfaring rigere. Først her mange år efter, er jeg blevet bevidst om, hvor afgørende den erfaring har været for det liv der fulgte efter. Og jeg vil gerne dele den med dig:

Vil du noget rigtig meget, virkelig brændende, så gør det NU, kom i gang!

Vent ikke … for du ved aldrig, hvornår det pludselig er for sent.

Jeg er siden gået efter at opleve, gennemføre, deltage i alt det, jeg har set som vigtigt.

Så det eneste jeg i dag fortryder i mit liv, det er at jeg ikke fik fingeren ud og købt de billetter til Göteborg-koncerten i 1982.

Det er DET ENESTE JEG FORTRYDER. PUNKTUM!

Update 2020

Efterfølgende har min glæde været kæmpestor over at kunne dele Queens fantastiske musik og Freddie Mercury´s livshistorie med min teenagedatter. Vi har set Bohemian Rhapsody flere gange i biografen, en af versionerne var en “sing along” hvor teksterne kun var de originale sangtekster.

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.