60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

(c) Can Stock Photo

Jeg er på vej på besøg hos min fætter – som handler med træer, jule-træer. Han ved en masse om træer, og om livet – for han er efterhånden blevet en voksen familiefar & driftig virksomhedsejer. Og han har en evne til at bygge videre på det der virker for ham, det giver ham energi og fører ham frem til nye mål på en rigtig produktiv og faktisk ret fornøjelig måde.

Min gæve fætter har nemlig fundet ud af noget, som også forskere inden for den positive psykologi har fundet frem til, og det virker!

Hvorfor mon? Her er tre gode grunde:

  • Hvis vi fokuserer på det der allerede virker, så har det jo vist sig at virke! Hvis vi så bruger det på nye måder, så har vi allerede et fundament af succes som baner vej for nye resultater.
  • Når vi bygger på noget der allerede virker, noget vi ved vi er gode til, så er det så meget mere en fornøjelse at arbejde sig frem imod vores mål. Det er som at flyde med strømmen for at komme fremad fremfor at kæmpe sig modstrøms.
  • Ved at samle og fokusere på alle de ting der går godt, der lykkes – som mange små bække samles til en større flod – så ser vi mere og mere af den brusende flod. – og de små pytter der ikke bliver til bække forsvinder helt i det store billede.
  • Er det så meningen, at vi altid skal overse, hvad der ikke virker, og lade være med at gøre noget ved det? Absolut ikke! Det er vigtigt at give opmærksomhed til de udfordringer vi har – og der hvor i oplever, at svømme mod strømmen. Men – ved at starte med at fokusere på hvad der faktisk virker, og hvordan vi bruger os selv, kan vi skabe et ophold i strømmen, lade os drive forbi hvirvlerne og så sætte i gang med at svømme videre når strømmen har lagt sig.

Er du blevet nysgerrig på at få fokus på netop det, der virker for dig, så kan jeg anbefale dig at tage en VIA styrke test.

Den er gratis, på dansk og giver dig en liste over 24 styrker du besidder og kan arbejde videre på. Især de øverste 5-7 styrker kan du se som ”medstrøms-styrker”.

Her linket til helt gratis at styrke dit fokus på styrker

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.