60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

(c) Can Stock Photo

Jule-træs-handleren

Jeg er på vej på besøg hos min fætter – som handler med træer, jule-træer. Han ved en masse om træer, og om livet – for han er efterhånden blevet en voksen familiefar & driftig virksomhedsejer.

Og han har en evne til at bygge videre på det, der virker for ham, det giver ham energi og fører ham frem til nye mål på en rigtig produktiv og faktisk ret fornøjelig måde.

Fokus på styrker

Min gæve fætter har nemlig fundet ud af noget, som også forskere inden for den positive psykologi har fundet frem til, og det virker!

Hvorfor mon?

Her er en lille håndfuld gode grunde:

  • Hvis vi fokuserer på det der allerede virker, så har det jo vist sig at virke! Hvis vi så bruger det på nye måder, så har vi allerede et fundament af succes som baner vej for nye resultater.
  • Når vi bygger på noget der allerede virker, noget vi ved vi er gode til, så er det så meget mere en fornøjelse at arbejde sig frem imod vores mål. Det er som at flyde med strømmen for at komme fremad fremfor at kæmpe sig modstrøms.
  • Ved at samle og fokusere på alle de ting der går godt, der lykkes – som mange små bække samles til en større flod – så ser vi mere og mere af den brusende flod. – og de små pytter der ikke bliver til bække forsvinder helt i det store billede.
  • Er det så meningen, at vi altid skal overse, hvad der ikke virker, og lade være med at gøre noget ved det? Absolut ikke! Det er vigtigt at give opmærksomhed til de udfordringer vi har – og der hvor i oplever, at svømme mod strømmen. Men – ved at starte med at fokusere på hvad der faktisk virker, og hvordan vi bruger os selv, kan vi skabe et ophold i strømmen, lade os drive forbi hvirvlerne og så sætte i gang med at svømme videre når strømmen har lagt sig.

Nysgerrig på styrker?

Er du blevet nysgerrig på at få fokus på netop det, der virker for dig, så kan jeg anbefale dig at tage en test for at finde dine styrker – nemlig en VIA styrke test.

Den er gratis, på dansk og giver dig en liste over 24 styrker du besidder og kan arbejde videre på. Især de øverste 5-7 styrker kan du se som ”medstrøms-styrker”.

Du kan læse mere om VIA styrker her, hvor du også har mulighed for at tage en gratis VIA styrketest.

Livsbalance test

LIVSBALANCE-test

Tilmeld dig her - og modtag LIVSBALANCE-testen, en test du hurtigt og enkelt kan udfylde for at få svaret på hvordan din LIVSBALANCE har det lige nu".

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet "Power til din personlige udvikling" som udkommer hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 

Glæder mig til at inspirere dig. Mange hilsener Stine

Super - om lidt vil du modtage testen i din mailbox.