60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Hej

Jeg vil høre om du kan hjælpe mig med at få overblik. Der er bare så meget at se til hele tiden, med søn på 1,5 år bryllup næste lørdag og mit job som hhv influencer og kundeservicemedarbejder. Jeg forsøger at indlægge pauser osv. Men det er åbenbart ikke nok 😅 Jeg får nærmest kvalme flere gange om dagen… Har du noget der hurtigt kan hjælpe mig – hvordan jeg skal prioriere?

Hilsener Helene

Hej Helene

Jeg kan godt læse, at der er meget der presser sig på. 

Det er en god idé at få prioriteret de opgaver der er vigtige – både dem der haster og dem der ikke haster. Alle opgaver der ikke er vigtige – de kan vente (nogle gange løser de sig selv).

De opgaver der haster og er vigtige prioriterer du med nr – så nr. 1 er vigtigst, nr. 2 næstvigtigst etc.

Del så dagen op i arbejdsbidder hvor du fokuserer og arbejder i 25 minutter og holder pause i 5 minutter. Når du har kørt 4 omgange 25 + 5 minutter holder du en længere pause på 30 minutter, og så starter du forfra.

I mikropauserne på 5 minutter, kan du feks finde et sted hvor du kan se noget “natur”. Det behøver bare være et træ, en busk, et stykke himmel med nogle skyer. Vend stille og roligt din opmærksomhed udad – se på bladenes bevægelser eller skyerne der vandrer over himlen, lyt til vindens susen eller fuglenes sang. 

Og sørg for at telefonen bliver i lommen (det eneste du må bruge den til er at sætte en alarm til når de 5 minutter er gået). Hvis du opdager du bliver fanget i en tankestrøm, så led lige så stille opmærksomheden udad igen – kig, lyt, mærk.

God fornøjelse

KH

Stine

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.