60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Booking 1:1

 

Gratis forsamtale

Noget af det vigtigste i et coachingforløb er, at der er god kemi og tillid mellem dig og din coach. Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende – og helt uforpligtende – forsamtale, hvor vi kan møde hinanden online og tage temperaturen på kemien + tale om hvad det er, du ønsker hjælp til.

Du kan nemt og hurtigt booke den gratis online forsamtale – tryk på BOOK-knappen og find Gratis forsamtale under Videosamtaler. Hvis du hellere vil tage en forsamtale på telefon, så send en sms på 6071 6705 – skriv  “intro” så kontakter jeg dig med forslag til tidspunkt for samtale. Alternativt er du velkommen til at sende en mail

Online coaching

Her er det også muligt at få online coaching. Det kan være en fordel, hvis du befinder dig et stykke væk fra Frederiksberg/København, eller du ikke ønsker at bruge tid på transport frem og tilbage.

Virtuelt møderum

Vi mødes i et virtuelt møderum, hvor vi både kan se og høre hinanden, og hvor jeg også har mulighed for at tegne og skrive til dig. Erfaringsmæssigt et det en god erstatning for et 1:1 møde. Møderummet bliver etableret på en krypteret forbindelse for størst mulig sikkerhed.

Forløbet kan både startes op med første session 1:1 –  vi mødes på Frederiksberg og de efterfølgende sessioner afholdes online. Det er også muligt at hele forløbet holdes online.

Hvad kræver det af udstyr?

Det eneste det kræver af dig er en computer, tablet eller smartphone og en internetforbindelse.

Vil du høre mere om online-coaching eller coaching generelt, så ring eller skriv endelig. Telefon 60 71 67 05 eller send en mail

COVID-19

Online coaching kan også være et rigtig godt alternativ til det fysiske møde i relation til den aktuelle COVID-19 situation. Her kan du trygt blive coachet på sikker afstand. Vælger du personligt fremmøde – så er alle forholdsregler taget, jeg har håndsprit, spritter af efter hver session, vi har god afstand mellem hinanden i selve sessionen. Er du i tvivl – så kontakt mig endelig, f.eks. pr. mail.