60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Abell Coaching & Udvikling på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

den sætning overhørte jeg fra en ung mand i går. Jeg var en tur i biografen og havde lagt mærke til ham ved billetsalget, med flere af de lækre papir-indkøbsposer i hånden. Indkøbsposer, som kunne indikere at han havde været på en af de der hyggelige shopping-ture hvor man har god tid til at snuse og prøve. Og så hørte jeg ham spørge “hvad går der lige nu?”. Og købte så billet. Efterfølgende startede han en samtale på telefonen, hvor han kort sagde, at der havde været meget på tallerkenen den sidste tid og at han ikke kom, da han havde brug for lige at trække stikket. Sådan cirka. Og så gik han en tur alene i biografen. Og jeg var lige ved at gå hen til ham og stikke ham en high five og sige højt tillykke! For hvis man i en alder af midt i tyverne (det skød jeg ham til) kan mærke - og handle på - sit behov for lige at trække sig og gøre noget for sin egen skyld, så er man allerede langt i livets skole. Alt for mange løber rundt fra aftale til aftale, arbejde, studier, træning, fester, fødselsdage - you name it - uden reelt at tage stilling til, om det er noget de har lyst eller overskud til. Og det kan stå på i årevis, indtil de en dag (måske) vågner op - helt langt fra sig selv, uden at kunne mærke, hvad der egentlig er vigtigt. Eller bliver ramt af stress, fordi der netop ikke har været en opmærksomhed på løbende at fylde på den personlige energitank. Nogle har det nærmest medfødt, at være opmærksomme på egne behov og hvad der tanker dem op. Andre skal lære det hen ad vejen. Og endnu andre skal så at sige “helt ned at ligge” med stress eller anden sygdom, før de indser vigtigheden af at tage sig af sig selv. Den unge mand er jeg ikke bekymret for! Og hvad med dig? Ved du hvad der tanker dig op? Hvornår har du brug for alenetid? Hvad vil du gøre med den?

#livsbalance #nostress #livskompasset
... See MoreSee Less

den sætning overhørte jeg fra en ung mand i går. Jeg var en tur i biografen og havde lagt mærke til ham ved billetsalget, med flere af de lækre papir-indkøbsposer i hånden. Indkøbsposer, som kunne indikere at han havde været på en af de der hyggelige shopping-ture hvor man har god tid til at snuse og prøve. Og så hørte jeg ham spørge  “hvad går der lige nu?”. Og købte så billet. Efterfølgende startede han en samtale på telefonen, hvor han kort sagde, at der havde været meget på tallerkenen den sidste tid og at han ikke kom, da han havde brug for lige at trække stikket. Sådan cirka. Og så gik han en tur alene i biografen. Og jeg var lige ved at gå hen til ham og stikke ham en high five og sige højt tillykke! For hvis man i en alder af midt i tyverne (det skød jeg ham til) kan mærke - og handle på - sit behov for lige at trække sig og gøre noget for sin egen skyld, så er man allerede langt i livets skole. Alt for mange løber rundt fra aftale til aftale, arbejde, studier, træning, fester, fødselsdage - you name it - uden reelt at tage stilling til, om det er noget de har lyst eller overskud til. Og det kan stå på i årevis, indtil de en dag (måske) vågner op - helt langt fra sig selv, uden at kunne mærke, hvad der egentlig er vigtigt. Eller bliver ramt af stress, fordi der netop ikke har været en opmærksomhed på løbende at fylde på den personlige energitank. Nogle har det nærmest medfødt, at være opmærksomme på egne behov og hvad der tanker dem op. Andre skal lære det hen ad vejen. Og endnu andre skal så at sige “helt ned at ligge” med stress eller anden sygdom, før de indser vigtigheden af at tage sig af sig selv. Den unge mand er jeg ikke bekymret for! Og hvad med dig? Ved du hvad der tanker dig op? Hvornår har du brug for alenetid? Hvad vil du gøre med den?

#livsbalance #nostress #livskompasset

Ordsproget her så jeg på Severin konferencecenter, da jeg havde et par dage til arbejdsfordybelse. Det taler lige ind i kernen i mange af mine coaching-sessioner - man kan kun lede sig selv, hvis man kender sig selv, og er bevidst om hvad der er vigtigt at gå efter.
#severin #livskompasset #personligtlederskab

#MadeWithRipl via ripl.com
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hvad er dit bedste råd til hvordan man konkret kommer tættere på at kende sig selv? (Bortset fra, naturligvis, at opsøge en dygtig coach!)

View more comments

På vej på nogle dages “work-away” … hurra for at kunne pakke kontoret i tasken og kunne passe både coaching og udviklingsopgaver stort set hvor som helst. #nostress #sedetpositive #frihed ... See MoreSee Less

På vej på nogle dages “work-away” … hurra for at kunne pakke kontoret i tasken og kunne passe både coaching og udviklingsopgaver stort set hvor som helst. #nostress #sedetpositive #frihed

Sidder med de sidste forberedelser til Walk-n-Talk i aften i Frederiksberg Have. Skal du med?
Kom en tur ud i by-naturen og plej din både din fysiske og mentale sundhed i mødet med nye mennesker. Jeg åbner den positive psykologis værktøjskasse og faciliterer rammerne for walk-n-talk. Det er ganske gratis - alt du skal gøre er at reservere din billet på billetto. Linket finder du ved at klikke videre her:
abellcoaching.dk/walk-n-talk-i-frederiksberg-have/
... See MoreSee Less

Sidder med de sidste forberedelser til Walk-n-Talk i aften i Frederiksberg Have. Skal du med? 
Kom en tur ud i by-naturen og plej din både din fysiske og mentale sundhed i mødet med nye mennesker. Jeg åbner den positive psykologis værktøjskasse og faciliterer rammerne for walk-n-talk. Det er ganske gratis - alt du skal gøre er at reservere din billet på billetto. Linket finder du ved at klikke videre her:
https://abellcoaching.dk/walk-n-talk-i-frederiksberg-have/

Comment on Facebook

God tur 😀

Åårrhhh det ville jeg gerne men lidt langt når jeg først ser det nu. Er det noget du gør ofte

View more comments

Tit kommer coachingklienterne til mig. Men ind imellem er jeg heldig at levere coaching ud-af-huset. Som i dag med 4 session i forløb med dobbelt ledersparring og styrkebaseret coaching på et botilbud . Og stor bonus at nyde solen på vejen dertil 🌞
#nostress #styrkecoaching #elskermitarbejde
... See MoreSee Less

Load more