60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

Abell Coaching & Udvikling på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mit snavsede vasketøj - viser jeg ikke normalt frem. Men se lige her - min +1000 træninger t-shirt som er en fysisk bevis på alle de morgener jeg er stået tidligt op - og kl 0600 stået klar i crossfitcenteret - nu @ARCA. I dag står tælleren på 1.145 træninger - tænk hvad den kunne have været uden Corona-pauser! hvis nogen havde fortalt mig det, dengang jeg meldte mig ind - at jeg ville komme til at gennemføre langt over 1000 træninger, så havde jeg sagt “glem det”, det kommer aldrig til at ske. men i dag er de tre ugentlige træninger kl 0600 om morgenen en fast del af mit ugeprogram… 1 time ad gangen er stille og roligt blevet til 1.145. Det er jeg ret stolt af. Hvad er du stolt at i dag? #selvfejring #vedholdenhed #mindrestress ...

Mit snavsede vasketøj - viser jeg ikke normalt frem. Men se lige her - min +1000 træninger t-shirt som er en fysisk bevis på alle de morgener jeg er stået tidligt op - og kl 0600 stået klar i crossfitcenteret - nu @ARCA. I dag står tælleren på 1.145 træninger - tænk hvad den kunne have været uden Corona-pauser! hvis nogen havde fortalt mig det, dengang jeg meldte mig ind - at jeg ville komme til at gennemføre langt over 1000 træninger, så havde jeg sagt “glem det”, det kommer aldrig til at ske. men i dag er de tre ugentlige træninger kl 0600 om morgenen en fast del af mit ugeprogram… 1 time ad gangen er stille og roligt blevet til 1.145. Det er jeg ret stolt af. Hvad er du stolt at i dag? #selvfejring #vedholdenhed #mindrestress

Comment on Facebook

Sejt, Stine 👍🏻💪🏻

Sådan!!!!! Stærkt!!!

View more comments

Nogle mennesker fokuserer stålsat på et mål de har sat sig. Når de langt om længe når i mål, så er glæden og følelsen af at have gennemført og bedrevet noget ekstraordinært kortvarig. Måske erstattes den endda af en mere depressiv tilstand.
Skal man så ikke sætte sig mål? Jo da, for uden et mål er det svært at vide, i hvilken retning man skal tage det næste skridt. Men rejsen mod målet skal være motiverende, inspirerende, interessant. - og ikke mindst også bestå af pauser eller aktiviteter som balancerer energi og belastning. På den måde bliver det ikke kun selve målet, der skal skabe en god tilstand (som ofte er kortvarig) - men selve rejsen mod målet bliver en del af mål-opnåelsen. Og hvis man løbende kommer ned i gear og får tanket op, så er sandsynligheden for at komme i mål i god balance også endnu større. #livsbalance #nostress
...

Nogle mennesker fokuserer stålsat på et mål de har sat sig. Når de langt om længe når i mål, så er glæden og følelsen af at have gennemført og bedrevet noget ekstraordinært kortvarig. Måske erstattes den endda af en mere depressiv tilstand.
Skal man så ikke sætte sig mål? Jo da, for uden et mål er det svært at vide, i hvilken retning man skal tage det næste skridt. Men rejsen mod målet skal være motiverende, inspirerende, interessant. - og ikke mindst også bestå af pauser eller aktiviteter som balancerer energi og belastning. På den måde bliver det ikke kun selve målet, der skal skabe en god tilstand (som ofte er kortvarig) - men selve rejsen mod målet bliver en del af mål-opnåelsen. Og hvis man løbende kommer ned i gear og får tanket op, så er sandsynligheden for at komme i mål i god balance også endnu større.  #livsbalance #nostress

MINDstrain er en stor del af min hverdag som coach. Rigtig mange klienter kommer med stress - og MINDStrain-metoden er noget af det første, jeg introducerer dem til. Nogle er nysgerrige på metoden og spørger - "hvad hvis nu MINDstrain ikke virker?" Det har jeg svaret på i denne video. Kig forbi abellcoaching.dk/mindstrain, hvor du kan læse mere om metoden. ...

Står klar i solen og byder velkommen (nu med navneskilt så kunderne endnu bedre kan finde vej) til dagens online og live-klienter. God weekend. #mindstrain #livsbalance ...

Står klar i solen og byder velkommen (nu med navneskilt så kunderne endnu bedre kan finde vej) til dagens online og live-klienter. God weekend. #mindstrain #livsbalance

Comment on Facebook

FEDT!!❤️

Wauw hvor flot 🙌🏼❤️

Sådan Stine 👍😎

Ser super flot ud 💪😘

flot - også skiltet 😁

View more comments

Load more