60 71 67 05 info@abellcoaching.dk

3 veje til mere selvkærlighed

Mange af os har den overbevisning at vi bliver slappe og sløve hvis vi ikke pisker os selv. At vi får svært ved at nå vores mål.

Det forholder sig stik modsat!

Ligesom vi er gået væk fra spanskrør og ørefigner i skolen, væk fra børneopdragelse baseret på skældud og endefulder, så viser forskning faktisk også, at hvis vi viser omsorg og medfølelse for os selv, så er fordelene mindre stress & angst. Dertil kommer bedre trivsel, større chance for at nå vores mål og generelt en bedre tilstand på vejen til målet.

Når vi behandler os selv med omsorg og medfølelse – så bliver det ok at fejle. At vi fejler er en del af det at være menneske! Og når vi bruger fejlene til læring – så bliver det heller ikke så farligt at begå fejl.  

Her kan du få adgang til guiden “3 veje til mere selvkærlighed”. Her kan du hente inspiration og konkrete øvelser, som du kan anvende, når du gerne vil give dig selv den kærlighed og omsorg, du er så god til at give andre.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet “POWER til dit personlige lederskab” – som du til enhver til kan afmelde igen.

3 enkle veje til mere selvomsorg

Få mere POWER til dit personlige lederskab!

Når du tilmelder dig ”POWER til dit personlige lederskab” vil du løbende få insiderviden om de bedste og mest effektive værktøjer til personlig udvikling. Herunder den nyeste forskning inden for stress, metakognitiv psykologi og positiv psykologi. 

 

Samtidig sender jeg dig med det samme guiden ”3 enkle veje til mere selvkærlighed”. 

Her får du forklaringen på hvorfor du skal skrue ned for din indre kritiske stemme og finde selvomsorgen frem plus enkle og effektive øvelser til at skrue op for selvkærligheden.

YES! Du er nu tilmeldt.